13 september

Idag är min enda lediga dag den här veckan och jag känner på mig att den kommer bli rätt seg. Var nämligen ute igår och drack lite vin och snackade skit med supertjejen Magda från funäs som var på besök i storstan. Det var verkligen jättekul att träffa henne, och såklart himla kul att träffa Andrea också för även hon var med. Men ja, det var ju ett tag sen jag drack nu så blev riktigt kalas på tre glas vin. Dock väldigt trött också eftersom jag gick upp klockan fyra igår och sen gick jag ut utan att hinna med en powernap. Så jag var hemma i sängen igen redan klockan tolv. Men trots att jag bara drack tre glas vin så mådde jag som en kratta imorse, fast då drack jag en bakisbrus, somnade om och nu när jag vaknade igen mår jag som en prinsessa. Mirakel!!!
Så tillbaka till nutid. Idag ska jag först och främst gå till affären och handla en massa tråkiga saker, sen ska jag bannemig åka till gymmet och kötta sönder(när alkoholen lagt sig helt såklart) och sen kanske, om jag orkar och känner för det, kolla efter en doppresent till brorsdottern. Kanske är dags för det nu, dopet är ju ändå på lördag.


10 september

Idag har varit en mycket lång dag. Började jobba redan klockan 5 för att jag var själv på jobbet idag. Jag tycker det gick bra. Hade även en praktikant som jag fick ta hand om under dagen. Var ju skönt med lite hjälp, men rätt tröttsamt. Fast lärorikt också såklart.
Idag har jag varit så himla ängslig och jag verkligen hatar när jag är så. Önskar bara jag kunde vara lite mer iskall och ha bättre tålamod, men det är kanske något som kommer med åren. Eller...
Nu ska jag i alla fall försöka sova. Sov i två timmar när jag kom hem från jobbet så är inte så trött nu men vill verkligen ha mina sömntimmar. Kan behövas tills imorgon då jag ska börja den där kursen. Är dessutom en kvällskurs så måste ju ladda upp energi nu som räcker hela dagen lång. God natt!


Autumn 2012

Så var hösten här, blogg.se appen funkar igen och jag tänkte börja skriva. Bor för tillfället inneboende hos en rar tjej i gamla Enskede. Trivs som fisken i vattnet och hoppas på att den här hösten kommer bli bättre än någon annan. Har sökt lite kurser till hösten med. Även fast jag jobbar heltid så är det så tråkigt att inte ha nått speciellt att göra efter jobbet.
Tränar rätt mycket nu med, mest på gym. Så nu börjar jag komma i större delen av min garderob, känns bra!

Idag hade jag ställt klockan på 10 men vaknade redan kl 07.30 och har varit vaken sen dess. Hunnit rita lite, tittat på ett avsnitt av GG och nu ska jag nog äta frukost. Klockan 12 ska jag möta upp mamma och Linnea för en shoppingdag på stan, ska bli mysigt.


RSS 2.0