Börjar bli vän med mitt hår


2a dagen

Sovmorgon idag då. Börjar inte förrän klockan ett. Jag hade egentligen tänkt gå upp vid 8 och ta tåget in till gävle tills de öppnade där och kolla om kläderna fanns, men när klockan ringde var det alldeles för skönt i sängen och vinden ven lite för mycket utanför fönstret för att jag skulle orka pallra mig upp. Så då sov jag till 11 istället, sjukt skönt. Åker in imorgon istället. Har inte ätit frukost än så ska väl göra det nu då. Ha en bra dag!

Have to have

Jag är så sjukt sugen på att klicka hem dem här plaggen. Dock finns inte västen på hemsidan, men ska nog åka till gävle på torsdag och kika...


Veckans första pass

Så var träningen avklarad. Körde först 30 minuter på crosstrainern, sen ungefär 15 minuter styrka, mage, rygg och armar, och så avslutade jag med stretching. Kändes som en bra start för veckans träning. Skulle egentligen kunnat kört mer styrka än vad jag gjorde, men med tanke på hur mycket jag körde förra veckan så var det nog bra att jag vilade mig lite från maskinerna. Körde ju bara egen styrka på golvet idag(situps, ryggresningar och armhävningar).


1a dagen

NU känner jag att jag helt har tappat fokus och disiplin så jag börjar om. Så idag är alltså dag 1 på mitt hälsosamma liv, eller åtminstone min hälsosamma period :) Nu är det inte alls lång tid kvar på det här året. Tänk att ännu ett år har seglat förbi och det har förmodligen varit ett av det jobbigaste åren i mitt liv. Jag hoppas verkligen att det tar några år till innan jag får uppleva något liknande..

Ikväll blir det gymmet tillsammans med Anna. Vi har blivit riktigt träningskompisar nu och det känns så himla skönt. Är ju mycket lättare att träna om man har bestämt med någon, än att bara ge sig iväg själv. Egentligen kan jag inte förstå varför det ska vara så svårt att komma iväg och träna. Jag menar, det är ju både kul att träna och superskönt efteråt, så jag ser inte logiken i varför man har svårt att sätta igång. Men nu känner jag i alla fall att jag har kommit in i en bra rutin, träning varannan dag, så det är ju bra :)

Första advent

Det känns inte så, men det är. Jag och oskar började dagen med en supermysig första advents frukost med julmusik i bakgrunden. Jag brukar älska att lyssna på julmusik för jag blir alltid så nostalgisk. Men just nu känns det inte lika roligt längre för jag tänker bara på alla tidigare jular tillsammans med nära och kära, och farmor
Den här julen kommer bli konstig och för mig mest sorglig. Är nästan glad att jag inte kommer fira den hemma, utan upp i fjällen med en massa, för mig just nu, främmande människor. Jag bara älskade jularna hemma hos farmor och farfar, men dem kommer jag aldrig få uppleva igen och det gör så ont att inse. Visst, det är bara farmor som fattas, alla andra är ju kvar. Men det kommer ändå aldrig bli det samma igen.
Jag ska ändå försöka tänka så positivt som möjligt och försöka njuta av julen med resten av familjen.

Talking funny mirrors

Lekte med den appen hela kvällen igår. Haha den är så sjukt rolig så jag kan inget annat än rekomendera den. Skrattade så vi tjöt här hemma.
Idag är det jättefint väder, soligt och fint, så vi tänkte ta en promenad snart. Sen hoppas jag att det blir lite träning ikväll med.. Skönt med en lugn helg. Nu är det inte lång tid kvar av den här terminen och det känns så himla skönt.

Hair!!

Jag klipptemigigår med. En i min klass gick frisör på gymnasiet så hon fick den stora äranatt ta sig ann mitt hår. Det var inte så lätt kan jag säga. Tur att jag inte är håröm. Nu när jag har blekt håret är det jättesvårt att kamma det när det är blött, men efter lite ryck och slit med kammen blev det bra tillslut. Så nu är allt det slitna borta och det känns ju bra. Det blev ju såklart lite kortare med, men inte så farligt. Jag överlever nog...


Dag 21

Jag har haft en mycket bra start på dagen. Börja med att gå upp och äta en supergod frukost bestående av 1/2 grapefrukt, 1 knäckemacka med skinka och ett litet glas proviva hallon/granatäpple. Det äter jag i och för sig varje morgon, men jag tröttnar aldrig. Sen när den låg i magen var det dags att gå till gymmet. Jag och Anna hade bestämt träff så det var bara att pallra sig iväg. Om vi inte bestämt det innan hade jag nog aldrig kommit iväg så tidigt... Vi tränade i cirka 45-50 minuter, sen blev det dusch och bastu och så drog vi hem igen. Och nu har jag suttit och skrivit på ett arbete som jag egentligen borde skickat till min gruppmedlem igår, men det går lite segt just nu. Jag är nästan klar i alla fall.
Och dagen blir ju inte direkt sämre för vid 17 kommer Oskar hit och då ska vi baka egen pizza och bara ha det supermysigt. Vi måste ju passa på nu innan jag drar upp till fjällen i en evighet.

Dag 19

Det flyter på som vanligt här. Idag ska jag pallra mig iväg till gymmet med hade jag tänkt.
Nu ska jag berätta en sak. Såg en person igår, men vill inte säga vem så den får heta X.
X har alltså alltid varit smal, och jag tror att X alltid brytt sig mycket om sitt utseende. Men när jag såg X i veckan så hade X gått upp typ 15-20kg på 2 år och såg riktigt rund och mullig ut. Jag vet att jag inte borde bry mig, men jag förstår inte hur man bara kan släppa taget sådär. Vad får en att ändra sig så.. Jag kan inte fatta det, och jag som tyckte att jag hade lagt på mig mycket. Jag kände genast att jag inte är värst och det känns ju skönt...
Nog om det, nu ska jag tagga till och försöka göra även den här dagen värdefull, hehe :)

Dag 18

Jag har ändrat lite på ordningen om när ja dricker shaken. Innan tog jag den frukost och lunch, men nu ska jag börja ta den på lunch och middag och äta riktigt frukost. Tänkter inte berätta några resultat förrän på söndag :)

Idag har jag rätt mycket att göra. Något jag absolut måste göra är att städa undar här i lägenheten. Ser förjävligt ut just nu, men det mesta är kläder så bara jag får in dem i lådorna så är hälften klart. Sen måste jag börja skriva mitt arbete också, men det är ju roligt så det går nog bra.


Säsong!

Fick beskedet idag. Det blir en säsong i fjällen till vintern. Ska bli så sjukt kul !! Tänkte ta ett viloår från skolan eftersom jag inte är helt hundra på om jag har valt rätt, och då känns det onödigt att låna en massa pengar för ett år till. Bättre att ta ett uppehåll och tnka efter lite istället. Så jag går klart den här terminen, sen åker jag upp till Ramundberget den 18e tror jag. Kickoffen börjar den 19e ;)


Shoes!!

Här kommer bilder på de skor som jag köpt i helgen. De längst ner har jag ingen egen bild på eftersom jag lämnade dem till mamma på stationen i Uppsala. Det är ju inte riktigt dags att använda dem nu, riktigt så mycket snö är det inte än...



20 November

Som vanligt när jag går på stan kommer jag hem med mer än vad jag var ute efter. Den här gången blev jag en hårinpackning, en mobilladdare och ett par vinterskor rikare. Jag vet att jag köpte tillräckligt med skor för vintern igår, men jag kunde bara inte motstå -20% erbjudandet. Så idag köpte jag mina första "Uggs". Dock kan jag inte använda dem förrän jag impregnerat dem, och den sprayen ligger hemma i Rånäs, så jag får vänta.


Jag känner mig både...

Handikappad, irriterad och nöjd på samma gång. Nöjd är jag för att jag hade en grym kväll/natt i fredags och hittade precis de skor ja behövde i lördags. Dessutom för en billig peng :) Handikappad känner jag mig för att min mobil är död och jag har ingen laddare hemma, därav irritationen. Glömde laddaren hos lisa och malin så jag tänker börja dagen men att fara in till gävle och köpa en ny. Det absolut jobbigaste med att mobilen är död är att jag inte har något alarm så det var ren tur att jag vaknade innan 10 idag.
Men nu ska jag äta frukost och göra mig iordning så drar jag in till stan sen. Har verkligen inte tid med sånt här idag egentligen...

Dag 14

Jag blev så arg på både pulvret och tabletterna igår så jag tog inget av det. Men idag börjar jag om igen. Nu är jag lite mer peppad :) See ya!


Julklapp...?

Kände mig lite pyssligidag så jag passade på att snygga till en flaska.
Etikett med ruffiga kanter och en pärla på framsidan som sitter fast runt flaskhalsen med ett rosa band som är knutet med en liten söt rosett.


follow me!


På Systembolaget i Obo

Kassadamen= K
Jag= J
K: Har du legitimation?
J: Jadå.
K: Vilken skillnad, du är lite blondare nu.(har svart hår på leget(2007))
J: Ja det är nog dags att skaffa nytt snart.(Nytt leg alltså)
K: Ja blont känns ju lite mer sommar...          ????
Say Whaaaaat!! Blond är en hårfärg precis som rött, brunt och svart mm. Ingen jävla årstidstrend!! Det märks ju att man är på en liten ort i norrland när kassörskan börjar lägga sig i vad man ska ha för färg på håret...

Dag 13


??

Det är helt sjukt att det är mitten av November nu och snön lyser fortfarande med sin frånvaro...


Dag 12

Idag har inte varit en bra dag. Blir så nere när det går fel. Händer liksom inget och jag vet inte riktigt vad jag ska äta. Tabletterna jag tagit i 1,5 veckor nu känner jag knappt något effekt av längre :( Men har lyckats peppa till mig lite under eftermiddagen och nu sitter jag här och drömmer mig bort. Har ju lite olika planer på G. Vi får se hur det blir...

Dag 11

Förlååååt!! Fuskade med dieten igår. Åt både godis och lite ostbågar. Så himla dumt av mig, men nu är jag på banan igen. Men som jag alltid brukade göra förut så åt jag ingen middag igår eftersom jag år en massa gott istället. Idag har jag följt dieten till punkt och pricka. Frukost och lunch blev det shake, sen åt jag två knäckemackor med skinka till mellanmål vid 4, simmade vid halv 6 och nu sitter jag och dricker återhämtningsdrycken. Kände mig extra duktig idag vid 2tiden, för då satt vi i skolan och väntade på att få handledning av en lärare till projektet som pågår nu. Och då kände jag mig så himla hungrig, men ändå tog jag ingen kaka från den stora kakburken som står på bänken. Hehe vi har alltså en stor gulbrun, jättefin kakburk som alla får fylla på med hembakade kakor och alla får äta hur många de vill. Sjukt bra idé :) dock har jag inte fått smaka på en enda kaka eftersom de ställde dit den förra veckan när jag redan börjat med dieten.

Hur som helst, jag simmade 52 25meters-längder på ca 30 minuter så jag känner mig nöjd. Nu ska jag kolla på gossip girl och bara ta det lugnt. Ska nog även försöka somna lite tidigare ikväll, får se hur det går med det. oavsätt vad jag säger så brukar jag ändå alltid somna runt 00-01.

Kanske det kanske

Vet inte än, men kanske :)


Live your life..

wohoowohoowohooo!!

Nu har jag chansen...

Att lossa på tyglarna, men kommer jag göra det. Jag måste börja bry mig mer om vad jag själv vill göra och inte vad andra vill att jag ska göra. Måste våga släppa lite på kontrollen, man kan inte alltid veta vad som ska hända och hur det kommer bli. Det kan bli ett helvete, men det kan också bli hur j***a bra som helst ;) Måste bara våga chansa. Göra mig det där lilla besväret för att sen kunna leva livet.. Kom igen nu Sofie!! Det som är så bra, men som på något sätt inte går in ordentligt i huvet på mig, är att jag kan alltid komma tillbaka senare. Att ändra något nu är inte direkt livsförödande...


Jag har ingen aning...

om varför, men har tydligen bara gått ner 1,5kg den här veckan. Jag vet inte vad som är fel för jag har inte gjort något annorlunda i slutet av veckan från hur jag gjort i början. Men nu börjar en ny vecka och jag ska kämpa på ännu mer. NU JÄÄÄÄVLAR!!!

Update: 1,5 kg är ju i och för sig inte fy skam :)

Alla känslor

Mycket av det jag kände igår berodde på prestationsångest. Jag fick till och med nästan en panikångestattack igår, var inte långt ifrån. Väldigt obehaglig känsla. Kändes som om man grät, fast utan tårar. Hade svårt att få luft och alla tankar bubblade upp samtidigt. Jag fick NOG helt enkelt.
Jag har väldigt mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Många val som måste göras och jag har ingen aning om vad som skulle bli bäst. Och så det här med dieten. Jag har varit jätteduktig med den, eller är fortfarande. Men ändå känner jag mig otillräcklig. Jag har stirrat för mycket på min våg där hemma så jag är nästan beroende av att få veta vad den säger. Får snudd på panik över att inte veta vad den står på och om det går åt rätt håll. Men jag borde inte behöva tänka så för med tanke på vad jag har ätit och hur jag har tränat så borde jag inte vara rädd. Men ändå är det som en bekräftelse på mitt slit. Räcker liksom inte att bara mäta sig, för det är svårt att sätte ett måttmål. Jag menar, hur ska jag veta hur mycket jag vill minska i midjemått? Jag har ju ingen aning om hur smal jag kan bli, men att mäta i vikt är lätt för där vet jag att jag kan nå ner till mitt mål, och vet även på ett ungeför hur lång tid det tar. Men hur lång tid tar det och hur många kilon måste jag tappa för att minska med 10cm i midjan tillexempel?
Varför är det inte superlätt att gå ner i vikt? Varför ska det ta så lång tid? Att bara gå ner 1kg i veckan när man ska tappa minst 10kg gör att målet känns så himla långt borta. Det gör att en otålig själ som mig har svårt att finna motivation. Men just nu har jag ju i och för sig min motivation till både träning och kosten så jag kämpar på så gott det går i nån vecka till så får vi se hur det artar sig.

Tack för mig! 

Dag 9

Jag hade en rätt så jobbig dag igår. Var både trött och pigg, glad och deprimerad(arg). Hade så mycket energi som bubblade inom mig, samtidigt som jag stundtals låg helt utslagen i sängen. Var en mycket jobbig känsla för jag visste ju inte riktigt vad jag skulle göra åt det. Men sen, trots min trötthet, drog jag på mig löparskorna och stack ut. Trodde bara jag skulle kunna gå en runda med tanke på hur mycket träningsvärk jag hade i låren, men icke. Jag sprang på som aldrig förr. Det var längesen jag kände mig så lätt i benen. Mycket berodde på mina argessioner som behövde komma ut. Tog i som satan!! 
Idag mår jag lite bättre, men känner att jag skulle behöva springa av mig idag med. Kanske blir ett pass när jag kommer hem sen. Just nu sitter jag på bussen påväg hem och är framme vid halv 8 ikväll.

Dag 8

Jag har sjuktligt ont i kroppen. I torsdags tränade jag muskler som jag inte visste fanns :P Den styrketräningen tog jobbigt bra så har gått runt med ömma ben och magmuskler i snart 2 dygn nu, men snart ska vi ut och springa lite tänkte vi. Hoppas det går bara...

Har ingen koll på vikten just nu, men jag håller dieten strikt. Ända som jag har avvikit ifrån var att jag bara tog ett piller igår för att jag glömde burken hemma när vi drog till ullared.
Förutom vikten har det trillat av några centimeter här och var på kroppen.

Resultat efter 1 veckas diet:(mått från dag 7)
Armar: -2cm
Midja: -3cm
Vikt: minst -2,5 kg(har som sagt ingen koll på om jag tappat mer eftersom ja inte har någon våg med mig)

Nu ska jag fortsätta kolla på skidorna på tvn. Ha en härlig lördag allesammans :)

SJ in my ass!

Fin dag idag!
Kom ner till jönköping vid halv 8 igår kväll, men kunde lika gärna kommit ner vid halv 10. SJ är ju inte superbra på att hålla tider, men jag tänkte när jag bokade att eftersom det är mitt i veckan och ingen snö som stör så borde jag ju kunna hinna med en buss från linköping till jönköping som avgår 15 minuter efter beräknad ankomstid för tåget. Men jag tror nog helt enkelt för mycket om detta sablans företag. Tåget anlände till linköping ca 5minuter efter att bussen skulle gått. Jag hade i stort sätt gett upp redan innan jag gick av tåget, men tänkte att det var lika bra att traska bort och kolla ifall bussen stod kvar, för den kan ju också ha varit försenad... Och där hade jag nog jävligt tur, för bussen stod fortfarande inne på stationen och åkte direkt när jag hade klivit på :)

annars vet jag inte vad vi ska göra idag. Måste ringa till stallet för det har jag inte gjort än(skulle gjort det i måndags :P), sen blir det träning ikväll med Jönköpings ok, ska bli kul.

Gällande dieten så rasar jag fortfarande lite varje dag. Nu har jag väl gått ner typ 2,5 kg, så om jag fortsätter i den här takten har jag nog nått mitt första delmål  inom 3 veckor :) Men det är väl förmodligen så att under första veckan så försvinner det mest, sen lär jag väl bara tappa typ 1-2kg/ vecka. Men jag är ändå riktigt pepp! Aldrig det minsta sugen på att göra ett snedsteg(äta fel) heller så det är ju bra ;)

Idag blir det ingen...

Träning för min del. Sitter just nu på tåget ner till Jönköping. Går i och för sig inte hela vägen ner för måste byta till swebus i Linköping. Men i alla fall. Har lite planer för veckan. På fredag eller lördag ska vi åka till ullared och handla julklappar. Ska bli sjukt kul. Kommer ju förmodligen inte bara handla julklappar...
Nu ska jag fördriva min tid med att försöka än en gång med att kolla på senaste avsnittet av gossipgirl. Igår när jag kollade så började det lagga när det var 10 minuter kvar men jag hoppas det funkar idag. Vill ju veta slutet!

Kom precis hem från...

Gymmet och är helt slut. Hade gjort iordning en female recovery innan jag gick som jag skulle dricka direkt efter träningen, men den glömde jag såklart hemma så får dricka den nu istället. Kände först för att bara simma i typ 10 minuter och sen basta och relaxa lite. Men jag tog mig i kragen tillslut och det slutade med att jag sprang 5km på löpbandet istället. Nöjd!
Hämtade ut ett till paket från svenskt kosttillskott idag med som innehöll just den där female recovery som är en näringsdrink man ska dricka efter träningen för att återhämta sig bättre. Fick också en liten shaker(300ml) som är perfekt att ha med sig i väskan till träningen :)

 


Dag 4

Kvällen igår var ingen höjdare. Kände mig alldeles febrig och trött i kroppen och tror det kan berott på tabletterna jag tar i kombination med extrem träningsvärk. Men idag mår jag mycket bättre :) Större delen av dagen har spenderats i skolan där vi haft redovisningar om boken vi precis läst. Under lunchen fick vi även reda på att vi som bor i min korridor kommer behöva flytta till en annan byggnad 50m härifrån, men det verkar bra för de lägenheterna/rummen är på 30kvm medans dessa bara är på 24kvm. Vet i och för sig inte om jag ska bo kvar i Ockenbo nästa tesmin...

Har precis ätit middag(shake) så om 1 timme ungefär ska jag ge mig ut och springa, eller om jag går till gymmet. Har inte riktigt bestämt mig än.

annars går det bra för mig just nu. Rasar sakta men säker i vikt :)

Bloggdesign

Kände att det behövdes göras om här igen, även fast jag inte haft den förra designen mer än ca 2månader. Men vad tycker ni, bättre eller sämre?
Gamla

Nya


Dag 3

Aaaaaajj! Har träningsvärk i hela överkroppen. På ett sätt är det ju skönt för då vet man att träningen tog, men är ju också lite jobbigt att va så stel. Får se om ja kan sticka ut och springa sen, vilket är planen.

Nu har jag gått på den här dieten i 2 dygn och jag tycker att det funkar jättebra. Det enda jobbiga är att det alltid kurrar i magen när jag ska gå och lägga mig, men då brukar jag bara dricka ett halvt glas proviva så går det över och jag kan sova gott :) Jag tog ju bara ett piller igår med så hade inte alls lika svårt för att somna igår kväll. Men idag ska jag nog ta två stycken igen, fast tänker ta det andra lite tidigare än kl 4, så kanske det känns bättre. Man måste ju prova sig fram lite :)
Har gått ner 0,5 kg/dag än så länge :)

Planerna för idag är Plugga, Cykla till stallet och kolla möjligheter för att rida, Träna och Söka jobb. 

Det blev ett pass på...

50 min med ca 40 min effektiv tid. Det känns lite läskigt att jag har sån energi när jag tränar, sån sjuk skillnad från innan liksom. Det är bra grejer det där :) Nu har jag precis smällt i mig två tacos och känner mig sådär jobbigt äckligt mätt. Känner nästan för att sticka ut på ett pass till...
Snart börjar "Allt för sverige" på 1an så det ska jag nog kolla på. Men ha en bra kväll mina vänner :)

Är också jätteglad för att jag är ledig imorn med :P

Fight

Mot gymmet!!


Dag 2

Värsta natten på mycket länge. Somnade inte förrän runt 3 och det var påtvingat för va inte ens trött. Sen vaknade jag igen vid 8, hur pigg som helst och fick tvinga mig att sova lite till för 5h känns inte ok. Så vaknade till vid 11 igen. Men skitjobbigt att inte vakna avslappnad, utan hjärtat slår som om ja gått på promenad eller nått.
Jag trodde aldrig pillerna skulle vara så starka, men uppenbarligen. Man ska ju egentligen ta 2 portioner per dag, och en portion är två piller. Men jag tog bara 1 piller på morgonen och ett vid 4 igår, men ändå reagerade jag så kraftigt. Så idag ska jag nog bara ta ett. Det står att varje portion, alltså 2 piller, innehåller lika mycket koffein som 1,5 koppar svart kaffe, men det måste fan vara en aning mer. Även fast ja inte dricker kaffe i vanliga fall så tror ja inte jag skulle bli SÅ pigg av 1,5 kopp.

I övrigt vill jag tillägga att även om ja kör på såna här produkter så ska jag såklart träna också, annars tappar man ju mest vatten och muskler skulle jag tro. Var faktiskt ute och tränade igår. Blev en löprunda på 40min. Har lite problem med knät, men det är väl bara att bita ihop.

Nu ska jag slänga i mig en drink, sen har jag en gymdate senare idag ;)

Farmor<3

Skulle så gärna vilja tända ett ljus hos dig idag, men jag är alldeles för långt bort. Jag tänker på dig varje da och hoppas att du har det bra :)

Hmm

Borde jag göra om min header nu...

Blondie...

är mitt nya smeknamn, and I like it ;) hehe nä men nu lägger jag upp en bild på håret med. Har ingen nyligen tagen bild som kan visa före, men såhär såg det ut i somras...


Och nu ser det ut såhär...(extremt mkt blekare hy nu än då+ osminkad)



Är chockad över att jag fick det så ljust och ogult hemma :P Trodde bara det gick hos frissan, men icke sa nicke. är grymt nöjd i alla fall. Använde mig av MOOD 105. Det är pulverblondering, vilket de använder på frisörsalonger. Jag tog 2 stycken samtidigt för att det skulle räcka till hela håret. Skulle egentligen behöva färga en pytteliten fläck i underhåret samt lite bakom öronen, men det får jag nog vänta med om håret ska sitta kvar på skallen. Sliter ju rätt mycket att färga.

Vad tycker ni??

Dag 1

Nu har jag börjat. tog mitt första piller nyss och väntar på att drinken ska stå till sig lite i kylen(ca15-20 min). Fick ju börja dagen med att cykla bort till affären för man ska tydligen blanda pulvret med lättmjölk, och det hade jag ingen hemma. Dricker inte överdrivet mycket mjölk annars liksom. Hur som helst, jag tänkte ju att jag skulle dokumentera resultatet här med, men så kom jag på att jag inte ville berätta för hela världen(även om det är extremt få som kollar här, men alla har ju möjlighet till det :P) vad jag väger. Men så tänkte jag till lite och kom på att jag inte behöver skriva ut min vikt, utan det räcker att skiva hur mycket jag ligger över mitt mål så får jag räkna neråt.

Nu: +12,5 kg
Delmål 1: +5 kg (alltså -7,5kg från Nu)
Delmål 2: +3 kg (Alltså -9,5kg från Nu)
Mål: 0



Är sjukt taggad nu :)

Nu ska jag köra gärnet

Nu ska jag köra gärnet, börjar imorgon. Fick hem mina produkter från svensktkosttillskott idag. I allafall hälften av dem, resten kommer nog på måndag. Det jag fick idag var två byttor med måltidsersättning, dietshake, och 1 burk med piller, så det här kommer nog gå bra. Jag har länge tänkt att jag aldrig skulle köpa sånt här för att det är fusk, men nu orkar jag verkligen inte försöka mer. Jag vill se snabba resultat när jag bantar för att jag ska få motivation att fortsätta. Så jag hoppas och tror att detta kommer funka :)

 

RSS 2.0